Што е MindHub?

MindHub e првиот иновативен клуб за програмирање, за деца помеѓу 6 и 11 годишна возраст.

Нашите курсеви им помагаат на децата да го развијат своето логично и аналитичко мислење со изучување на основи на програмирање. Ние веруваме дека дигиталните вештини се основен предуслов за успех во професиите на иднината. Нашата мисија е да го насочиме интересот на децата кон технологијата, во насока која ќе им помогне да стекнат основни дигитални вештини и компетенции, како и логично и аналитичко мислење, потребни за успех во секое поле. Работиме по авторско ориентирана програма, целосно проектно-ориентирана која им овозможува на децата да започнат со едукација на 6-годишна возраст, и да завршат со изучување на програмски јазик до нивната 10-та година. Методите и алатките со кои работиме се исклучително иновативни и специјално изработени за обучување на деца по основи на програмирање, приспособени според возраста на децата и претставени на интересен и едукативен начин во програмата!

Поли Јанкова Основач / Ментор

Квалитети и вештини

Нашите ментори се педагози, математичари и информатичари кои успешно го задржуваат вниманието на децата за време на часовите и притоа ја активираат нивната креативност и желба за постигнување на целите.

 • Индивидуален пристап

  Ние применуваме индивидуален пристап кон секој ученик, истакнувајќи ја неговата креативност и вештините потребни за успех.

 • Задржување на внимание

  Ние успеваме да го задржиме вниманието на вашето дете за време на часовите.

 • Фидбек

  Двокомпонетен фидбек - проект изработен од децата и фидбек од нивните ментори за спроведување на истиот.

 • Пријател на детето

  Секој ментор во нашиот тим негува пријателски однос кон вашето дете.

 • Распределба по групи

  Создаваме пријателска средина за децата, работејќи во мали групи со приближна возраст.

 • Висока технологија

  Методите и алатките со кои работиме се исклучително иновативни и специјално изработени за обучување на деца по основи на програмирање.

Нашиот тим

За нас е важно да ги развиваме вештините и интелектот на децата и да ја оправдаме довербата на родителите.

Нема додадени ментори.

Советници

Ние црпиме искуство и знаење од луѓе во различни области, со цел секогаш да сме на вистинскиот пат.

Јасен Јанков Советник / СТО

Сакате да станете дел од нашиот тим?

Ако сте енергична личност, со желба за иновации, вие сте совршен кандидат за нашиот тим! Контактирајте не!