hall

Контактирајте со нас!

Свържете се с нас:

Центар MindHub - Aеродром (Скопје)

+38976272791

MindHub во о. Аеродром ги започнува своите први курсеви по програмирање за деца од 6 до 11 годишна возраст

На ул. Коста Новаковиќ бр.22 влез 4, стан 1 ( спроти главен влез на Поликлиника Јане Сандански) е нашиот прв центар, во кој ги очекуваме првите деца кои сакаат да ги научат основите на програмирањето.

Часовите се одржуваат еднаш неделно во претходно изберената група.

Времетраењето на еден час е 120 мин. Работиме во мали групи со деца на приближна возраст.

Многу нови пријателства, програми за роботи, игри, виртуелни светови и програмирање на пикселизирани дисплеи и сензори ги очекуваат вашите деца!

Не се пронајдени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: