hall

Контактирајте со нас!

Свържете се с нас:

Центар MindHub - Влае (Скопје)

+38976272791

Транспорт

Автобуси

Нова група:

Преку учебната 2019/2020 ќе започнем соMindHub часови на уште една локација во Скопје во која децата ќе ги направат првите чекори во програмирање.

Нашиот нов центар е лоциран на ул. Клепа бр1/1-1 - Карпош-Влае ( позади игротека Дримленд во Влае).

Многу нови пријателства, програми за роботи, игри, виртуелни светови и програмирање на пикселизирани дисплеи и сензори ги очекуваат вашите деца!

Не се пронајдени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: