hall

Контактирајте со нас!

Свържете се с нас:

Центар MindHub - Ѓорче Петров (Скопје)

+38976272791

Транспорт

Автобуси

Нова група:

За време на летниот период вашите деца ќе можат да дојдат на летен камп во нашиот центат во о. Ѓорче Петров (во склоп на Скопскиот пазар).

Програмата вклучува 10 независни тематски дена, секој од нив е посветен на креирање на игри, раскажување на интерактивни приказни и програмирање на однесувањето на роботите. Летниот камп е погоден за почетници, како и за деца со претходно искуство во програмирањето.

 

Не се пронајдени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: