Центри

За време на летниот период вашите деца ќе можат да дојдат на летен камп во нашиот центат во о.Аеродром.  Центарот се наоѓа во непосредна близина на хотел „Русија“ на бул. Авној 60/2/1.

Програмата вклучува 10 независни тематски дена, секој од нив е посветен на креирање на игри, раскажување на интерактивни приказни и програмирање на однесувањето на роботите. Летниот камп е погоден за почетници, како и за деца со претходно искуство во програмирањето.

За време на летниот период вашите деца ќе можат да дојдат на летен камп во нашиот центат во о. Ѓорче Петров (во склоп на Скопскиот пазар).

Програмата вклучува 10 независни тематски дена, секој од нив е посветен на креирање на игри, раскажување на интерактивни приказни и програмирање на однесувањето на роботите. Летниот камп е погоден за почетници, како и за деца со претходно искуство во програмирањето.

 

Преку учебната 2019/2020 ќе започнем соMindHub часови на уште една локација во Скопје во која децата ќе ги направат првите чекори во програмирање.

Нашиот нов центар е лоциран на ул. Клепа бр1/1-1 - Карпош-Влае ( позади игротека Дримленд во Влае).

Многу нови пријателства, програми за роботи, игри, виртуелни светови и програмирање на пикселизирани дисплеи и сензори ги очекуваат вашите деца!

MindHub во о. Аеродром ги започнува своите први курсеви по програмирање за деца од 6 до 11 годишна возраст

На ул. Коста Новаковиќ бр.22 влез 4, стан 1 ( спроти главен влез на Поликлиника Јане Сандански) е нашиот прв центар, во кој ги очекуваме првите деца кои сакаат да ги научат основите на програмирањето.

Часовите се одржуваат еднаш неделно во претходно изберената група.

Времетраењето на еден час е 120 мин. Работиме во мали групи со деца на приближна возраст.

Многу нови пријателства, програми за роботи, игри, виртуелни светови и програмирање на пикселизирани дисплеи и сензори ги очекуваат вашите деца!