Профилот во нашиот систем ќе ви овозможи:

  • Повратни информации за процесот на обуката.
  • Полесно запишување и плаќање на модулите.
  • Детални информации за курсевите и групите кај нас.

Додади дете

Въведете имена на детето
Enter birth date

Ги прифаќам општите услови за користење, како и политиката за приватност.