Летен камп и работилници по програмирање за деца од 6 до 11 годишна возраст

Нашите часови се со различно времетраење и различна тематика, се со цел да се одговори на интересите на децата.
Ве молиме, користете ги филтрите за ваша погодност, како би можеле да ги добиете сите потребни информации..

1 Изберете настан

2 Изберете сала

3 Изберете возраст

Не се пронајдени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: